... Als ik het te druk heb betekent het dat ik meer moet mediteren ...

Mindful Mediteren

Onder begeleiding mindful mediteren : Voor iedereen die de 8 weekse Mindfulnesstraining (bij mij of ergens anders) gevolgd heeft of meditatie ervaring heeft en graag de geleerde vaardigheden wil onderhouden.

Op deze meditatie avonden worden steeds twee langere oefeningen door mij begeleid. Dat zal een keuze zijn uit de bekende formele meditaties: zitmeditatie, bodyscan, loopmeditatie, bewegings- oefeningen (yoga) en variaties op deze meditaties. Daarnaast ook andere mindfulness oefeningen zoals kijk-, luister- en communicatie oefeningen en meditaties waarbij ik gebruik maak van visualisaties.

Voor wie wil is er na het oefengedeelte thee en koffie en gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. De avonden zullen je inspireren om mindfulness steeds meer te integreren in je dagelijks leven.

Praktische informatie

Data januari-juni 2019

  • 27 januari
  • 24 februari
  • 31 maart
  • 21 april
  • 2 juni
  • 30 juni

tijdstip: zondagavond 20.00-21.15 uur

locatie: zaal van "MindfulnessInMotion" Gezondheidscentrum 'Gulden Hart', Bakenbergseweg 72, Arnhem

kosten: € 12,- per avond

opgave: opgeven en betalen gaat via MindfulnessInMotion:mindfulnessinmotion.nl/agenda-en-lesrooster/zondagavond-wissel-rooster/


Mindfulness verdiepen

Samen oefenen om je mindfulness vaardigheden te onderhouden en te verdiepen

Een keer per maand verzorg ik een mindful mediteer bijheenkomst op de zondagavond. Op de andere zondagavonden worden de bijeenkomsten verzorgd door mijn collega's Sabine, Barbara en Martine. Kijk voor ons gehele aanbod op:

mindfulnessinmotion.nl/agenda-en-lesrooster/zondagavond-wissel-rooster/