... 'Het Jaar rond met Mindfulness' ...


De Jaartraining 2019-2020 ...

Voor iedereen die een 8 weekse Mindfulnesstraining heeft afgerond en de mindfulnessvaardigheden wil onderhouden, verdiepen en verrijken.

Weet je nog welke positieve effecten jij en andere deelnemers na de Mindfulness basistraining noemden? En merk je dat het lastig is om vervolgens zelf Mindfulness te blijven toepassen?

Mindfulness onderhouden en integreren in je leven is een proces dat voortdurend aandacht vraagt. Wil je samen met anderen de draad weer oppakken? Volg dan de Jaartraining 'Het Jaar rond met Mindfulness'. Elke twee maanden is er een bijeenkomst waarbij we oude oefeningen opfrissen, maar waar vooral ook nieuwe oefeningen, achtergronden en inzichten aangeboden worden.

Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema waardoor je aan het denken gezet wordt over wat jij belangrijk vindt in je leven en waar je aandacht aan wil schenken. Na elke bijeenkomst krijg je handreikingen mee om dat thema voor jezelf uit te diepen.


Mindfulness integreren

Meer in het hier en nu leven en genieten van het moment ...

De kwaliteiten van Mindfulness opfrissen en verdiepen ...

geduld

vertrouwen

niet oordelen

niet streven

acceptatie

loslaten

compassie

steeds opnieuw beginnen


De training vraagt niet zozeer extra investering in tijd, maar meer de intentie om Mindfulness een blijvende  plaats te geven in je leven. De thuisoefeningen tussen de bijeenkomsten in zullen dan ook vooral gericht zijn op het toepassen van mindfulness in de praktijk van alledag.

Praktische informatie

6 zondagochtenden van zomer 2019 tot zomer 2020 van 9.30 tot 12.00 uur

Data en thema's:     

2019:

30 juni: 'leven naar je waarden'

8 september: 'mindful handelen'

10 november: 'loslaten, hoe doe je dat?'

2020:

12 januari: 'leren accepteren'

8 maart: 'communiceren in aandacht'

17 mei: 'leven met compassie'

Locatie:

Zaal van 'MindfulnessInMotion', 'het Gulden Hart', Bakenbergseweg 72, Arnhem.

Kosten:

€ 325,00

Dit is inclusief een individueel startgesprek, koffie en thee tijdens de bijeenkomsten, werkmap met achtergrondinformatie en opdrachten per thema en nieuwe audio-oefeningen.