Algemene voorwaarden

-Bij annulering tot 3 weken voor aanvang van de training kan er kosteloos geannuleerd worden, daarna wordt bij annulering € 50,00 administratiekosten in rekening gebracht.

-Bij annulering korter dan 2 weken voor aanvang van de cursus, wordt de helft (50%) van het cursusgeld in rekening gebracht. (€ 197,50 ).

-Bij annulering vanaf de 1e trainingsdag en gedurende de training, zal het volledige cursusbedrag in rekening worden gebracht en vindt er geen restitutie plaats.

-Bij een te gering aantal aanmeldingen, of bij andere bijzondere omstandigheden, kan een training tot 4 dagen voor aanvang geannuleerd of verzet worden. Het betaalde cursusgeld wordt in dit geval volledig gerestitueerd. Het maximaal te vergoeden bedrag is gelijk aan het betaalde cursusgeld.

-Indien de deelnemer op een ander moment wil deelnemen aan de intensieve oefendag (Stiltedag) dan op de oefendag die hoort bij de gevolgde training, dan wordt een extra bijdrage van € 37,50 in rekening gebracht. Dit wordt pas gefactureerd als de deelnemer zich ook daadwerkelijk inschrijft voor een intensieve oefendag op een ander tijdstip.

-Bij dwingende of onvoorziene omstandigheden kunnen één of meerdere cursusdagen, ook gedurende de training, met opgave van redenen worden verzet.

-Iedere deelnemer is verantwoordelijk voor zichzelf. De deelnemer weet dat als hij/zij bepaalde oefeningen, om welke reden dan ook, niet kan of wil doen, op geen enkele wijze verplicht is deze oefeningen te doen.

-De trainer kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor letsel of schade als gevolg van oefeningen.